Om oss

Justic är ett legaltech-bolag grundat i Stockholm 2020 av oss, Evelina Anttila och Azra Osmancevic. 

Som privatperson ställs du emellanåt inför juridiska frågor i vardagen. Det kan gälla arv, bostad, jobb, myndighetsbeslut eller dina rättigheter som konsument. Vi har båda bakgrund som advokater och anser att det är en självklarhet att alla som vill ska ha möjlighet att i sådana situationer få tillgång till enkel och prisvärd juridisk hjälp, men idag upplevs detta ofta som både svårtillgängligt och dyrt.

Vi gav oss själva därför i uppgift att bidra till lösningen på detta samhällsproblem. Teknologi kan demokratisera juridiken och med vår robotjurist kan vi sänka den idag för många höga tröskel för tillgång till juridisk rådgivning.

Vill du följa med på vår resa eller har några frågor? Don’t be a stranger – hör av dig till oss på hello@justic.se så pratar vi mer!

Vi löser ett samhällsproblem

Varje år går svenska konsumenter miste om miljardbelopp som de juridiskt sett har rätt till. I ett sådant läge hade det varit bra med en hjälpande hand, men marknaden för juridiska tjänster som riktar sig till privatpersoner har i flera år rankats som en av de mest problematiska på grund av svårtillgängliga och dyra alternativ. Med hjälp av ny teknik kan vi förändra detta. Genom automatisering av juridisk rådgivning gör vi det möjligt för dig att kostnads- och tidseffektivt få dina problem uppklarade.

Vad säger våra användare

”Det är precis såhär jag vill ha juridisk hjälp – smidigt, tydligt och tryggt! Rekommenderar Justic till alla mina vänner! 5/5!” 


Carolina

”En tjänst som jag verkligen har saknat! Perfekt att snabbt få bolla sina frågor med en advokat över telefon! Som att ha en husjurist i fickan.”

Rebecka

”Jag blev överraskad av hur otroligt smidigt det var. Fick precis den guidningen jag behövde. Man hinner förvånansvärt mycket på 20 min!”


Emil